Anti-Virus - Produktinformasjon

IT-sikkerhet er en komplisert affære. Med over 73 000 typer malware identifisert daglig trenger du den beste anti - virus programvare du kan få. Faronics Anti - Virus har fått toppkarakter fordi det er kjapt og ikke hemmer hverken brukere eller maskiner. Den kraftige motoren i applikasjonen kan skanne opptil 300% raskere enn konkurrentene.

Programmet er så effektivt og lite ressurskrevende at man knapt merker det kjører i bakgrunnen.

Den innebygde Faronics Core Console gjør det enklere enn noensinne å sentralt administrere Faronics Anti-Virus i hele nettverket. Og tillater deg å distribuere, konfigurere og administrere oppdateringer sentralt. Programmet ble laget for sømløs integrasjon med Deep Freeze, derved kan du lett forsikre deg om at alle maskiner har de nyeste sikkerhetsoppdateringene, uten behov for vedlikeholdsperioder.

Enten sluttbrukerne arbeider eller spiller, Faronics Anti - Virus tilbyr avansert sikkerhet med aktiv beskyttelse i sanntid. Ved hjelp av flere lag med deteksjon inkludert heuristikk, atferdsanalyse og signatur-påvisninger, er u dekket mot de mest avanserte malware truslene. Programmet inkluderer en rekke ekstra funksjoner som web-filtrering, annonseblokkering, og anti-phishing- for å hindre intetanende brukere fra å gå i sleipe malware feller.

Last ned en 30 dagers evalueringskopi

Vær beskyttet med et av de mest omfattende beskyttelsessystemer som finnes! Ved hjelp av MX - Virutalization™ kan du analysere malware oppførsel i sanntid og beskytte mot nye trusler. Avansert anti-rootkit teknologi finner og deaktiverer farlige, skjulte prosesser som kan infisere dine maskiner.

Rutinemessige definisjonsoppdateringer, trussel-motor oppdateringer og automatisk USB skanning gjør PCene trygge fra infeksjoner. Den innebygde brannmuren, deteksjonssystemet og Host Intrusion Prevention System bidrar til en tryggere hverdag!

Lettere og raskere betyr en bedre brukeropplevelse. Anti-virus løsninger har vært kjent for å bremse brukermaskiner og ha negative virkninger på nettverket. Men ikke Faronics Anti-Virus! Programmet kan skanne store mengder informasjon på over 2200 MB/sekund, eller opptil 300 % raskere enn konkurrentene! Og bruker disk plass, prosessorkraft og har lavt minneforbruk.

Sentral styring for full skale nettverksbeskyttelse er enkelt med Faronics Core. Den innebygde administrasjonskonsollen leveres som standard ( ja gratis!) med hver Enterprise distribusjon, og gir deg mulighet til å distribuere, konfigurere og administrere oppdateringer sentralt.

Faronics Deep Freeze integrasjon sikrer at anti-virusbeskyttelsen er oppdatert på enklest mulig måte. Designet for å fungere sømløst sammen, kan du nå oppdatere Faronics Anti-Virus selv mens arbeidsstasjoner er frosset. Skaff deg beskyttelse med de nyeste oppdateringene uten å måtte planlegge vedlikehold.

Raskere og mer effektiv beskyttelse
Ballston Spa Central School District slet med å holde kontroll på infiserte maskiner. De trengte en mer effektiv anti-virus løsning som ikke gikk utover nettverk eller maskinytelse, en løsning som kunne levere oppdateringer uten forsinkelser. Takket være Faronics Anti-Virus kunne de enkelt administrere oppdateringer til "frosne maskiner", pluss raskere og mer effektivt beskytte mot malware. 
Les den fullstendige rapporten» (engelsk)

Reduserte IT support med 90%
IT-avdelingen ved Glenpool Public Schools ble frustrert av utallige overtidstimer brukt på å gjenoppbygge infiserte maskiner, for ikke å snakke om personalmessige produktivitetstap. De ble overveldet av avansert malware, uønsket programvare og systemmessige ytelsesproblemer som fulgte i kjølvannet av problemene. Etter å ha installert Faronics Anti-Virus og Faronics Deep Freeze så man 90 % reduksjon antall IT supporthenvendelser! 
Les den fullstendige rapporten» (engelsk)

Mer sikkerhet, tilgjengelighet oppetid
Med over 4000 maskiner ble IT -administratorer på Augusta County Public Schools plaget av malware infeksjoner. De brukte 60% av arbeidstiden i løpet av en uke på feilsøking og resnsing av infiserte PCer. Uskyldige brukere som ved et uhell klikket på farlige malware linker ble infisert av blant annet Conficker-ormen. De brukte en lagdelt tilnærming med Faronics Anti-Virus, Anti-Executable og Deep Freeze for etablere den ultimate beskyttelse. 
Les den fullstendige rapporten» (engelsk)

Anti-virus install

Oppdatere Anti-virus med Deep Freeze

Anti-virus i Deep Freeze utgave