Insight - Produktinformasjon

Faronics Insight gir kontrollen i klasserommet tilbake til læreren! Med Insight kan du eliminere distraksjoner som surfing på nettet, bruk av facebook og sosiale nettverk, eller online gaming. Noen ganger er det vanskelig å vite at elevene faktisk jobber med det de skal. Men vi har en løsning for deg!

Med Insight kan du være trygg på at elevene jobber med det de skal, takket være hendige overvåkingsfunksjoner som gir deg muligheten til å tilfeldig rotere gjennom studentskjermer og (om ønskelig) vise dem for klassen.

Å engasjere studenter har aldri vært enklere! Insight fremmer interaktiv læring med kringkastings- og delingsfunksjoner. En innebygget chat funksjon lar lærere og elever ha 1-1 samtaler uten å forstyrre resten av klassen. Bring elevene kjapt tilbake på sporet med fjernkontrollfunksjoner! Planlegging av det perfekte læretempo er mulig med testing, oppgave og stemmerettsfunksjoner. Disse kan hjelpe deg med å måle eller teste elevenes forståelse gitt innhold.

Administrasjon av laboratorier med mange datamaskiner kan noen ganger bli både overveldende og utfordrende. Takket være den hendige Tech Console funksjonen kan IT-teknikere gi ekstern støtte til både lærere og studenter. Med grunnleggende desktop management funksjoner hjelper Insight IT til med å planlegge oppgaver som skal brukes i klasserom. Funksjoner og grensesnitt hjelper også IT til å overvåke sikkerhet, holde maskinene up-to date, kjøre rapporter vedr. bruk og til og med styre Faronics Deep Freeze.

Last ned en 30 dagers evalueringskopi (Windows)

Gjenvinn kontroll i klasserommet med Faronics Insight!
Nå kan du overvåke brukernes aktivitet bekvemt fra din egen arbeidsstasjon, og effektivt bekjempe enhver for for forstyrrende elementer. Du kan begrense kollektiv eller individuell tilgang til Web, applikasjoner, utskrift, samt tilgang til lagrningsmedia. Å starte opp en undervisningstime kan av og til være en utfordring. Men med muligheten til å "blanke ut" elevenes skjermer og låse tastatur/mus kan du sikre nødvendig oppmerksomhet helt fra starten av timen!

Promoter samarbeid og gi en interaktiv leksjon som holder elevene engasjert!
Ved hjelp av lyd, chat, og "broadcast" funksjoner kan du kommunisere på nye måter! Dele skjerm og/eller én elevs skjerm med resten av klassen gir studentene en hands -on erfaring og oplevelse. Involvere studenter i beslutningsprosessen er enkelt med et smart, integrert stemmegivnings-verktøy. Du kan erstatte den tradisjonelle klikke-metoden og kjapt ta pulsen på elevenes forståelse.

For IT folk: sentralisert administrasjon med den nye gratis Tech Console!
Nå kan du eliminere all hodepine med å administrere flere laboratorier, skoler og nettverk. Det er enkelt å gi ekstern støtte til lærere og studenter, slik at du kan redusere leksjonsforstyrrelser og hjelpe en klasse selv om den befinner seg i en annen bygning. Tech Console inneholder mange grunnleggende "desktop management" verktøy som hjelper deg å opprettholde kontroll med ressurser, programvareoppdateringer, og sikkerhet. Du kan selv kontrollere alle prosessene med Faronics Deep Freeze.

Faronics Insight kjører på alle typer maskiner med følgene operativsystem:

 • Windows 2000
 • 'Windows XP-32bit
 • Windows Vista (32 & 64-bit)
 • Windows 7 (32/64-bit)
 • Windows 2003 and 2008 Terminal Server
 • Windows MultiPoint Server
 • NComputing X, L, U and M-Series
 • Mac OS X (10.4 and higher)., iOS4 on iPads, iPods, and iPhones.
  • Den Mac baserte lærerkonsollen krever en Intel processor som kjører med Mac OS X 10.5 eller høyere.
 • Linux Ubuntu (32/64-bit) v10 and v11.

Insight er optimalisert for 800×600, 1024×768, and 1280×1024 skjermoppløsninger.

Insight oppgave/test funksjoner

Insight styrt fra iPad

Insight PC kontroll

 

Video 1

Video 2

Video 3