IT Fabrikken - forhandler av Faronics i Norge

Selskapet Faronics (etablert 1996) er en betydelig produsent og utvikler av programvare av høy kvalitet, som selges gjennom utvalgte forhandlere for å sikre et godt, globalt og nasjonalt forhandlernettverk.

Faronics leverer løsninger som hjelper deg å administrere, sikre og bevare alle typer IKT miljøer. Produktene bidrar også til å sørge for maksimal tilgjengelighet, av servere såvel som arbeidsstasjoner. Dermed frigjøres IT personale fra tidkrevende teknisk support og kan istedet egne sin tid til andre viktige oppgaver. Her er en artikkel om innføring av Faronics Deep Freeze i en norsk skole.

Programvare

Deep Freeze reduserer IT kostnader ved å fryse operativsystemet. Én omstart og maskinen er tilbake til sitt opprinnelige oppsett! Anti-Executable forhindrer bruk av uautorisert programvare på maskiner. Anti-Virus sikrer maksimal ytelse og beskyttelse mot malware, Power Save hjelper deg å redusere strømforbruk og kostnader med en intelligent, sentralisert løsning.

Data Igloo lar deg omdirigere data til skrivbare områder på maskiner beskyttet av Deep Freeze. Insight gir sentralisert, total kontroll over datamaskiner i et klasserom. WINSelect gjør det mulig for systemansvarlige å blant annet tilpasse startmeny, rettigheter på PC, printer-tjenester og applikasjoner.

Cloud tjenester

Deep Freeze Cloud er en ny løsning som blant annet gir full administrativ tilgang uansett hvor du måtte befinne deg. Deep Freeze Cloud gir deg full pakke hva angår sikkerhet og administrasjon, samt all den skalerbarhet og fleksibilitet man kan ønske seg.

Core - forenklet administrasjon

Core er et verktøy for som sentraliserer administrasjon av datamaskiner. Løsningen er utstyrt med bl.a. utrullingsfunksjoner som lett kan tilpasses din organisasjon og IT arkitektur. Dette er et produkt som vil spare deg og bedriften for tid såvel som kostnader, og bidra til å forenkle PC administrasjon og vedlikehold. Core følger med i alle Enterprise programpakker, helt gratis! Les mer.