Utvikling & design

IT Fabrikken jobber med utvikling av webløsninger, applikasjoner og databaser. Vi legger stor vekt på kundens ønsker, samt fokuserer på prosesser som i størst mulig grad bidrar til å sikre kvalitet og holde kostnader nede. Under finner du litt informasjon om de forskjellige fokusområdene, for mer detaljerte opplysninger ber vi deg om å ta kontakt med oss.

Web og web grensesnitt

IT Fabrikken utfører grafiske og lay-out messige endringer for å tilpasse design til kundes behov. Samtidig forsøker vi å basere vårt arbeide mest mulig på tilgjengelige standarder. Vi benytter oss derfor av og til av underleverandører, spesielt dersom oppdraget har høy klompleksitet. Hvilket fører til lavere kostnader for kunde og bedre dirftsmessig livssyklus for en valgt løsning.

Utvikling applikasjoner

IT Fabrikken har utviklere med et stort repertoir og lang system-teknisk bakgrunn som jobber med flere kodespråk og metoder. Vi kan levere kundetilpassede løsninger hvor alt er skrevet fra bunnen av, eller modifisere eksisterende programmer, levere widgets, plugins og annet programtillegg.

For vårt søsterselskap Regnskapsfabrikken har vi levert flere løsninger innen regnskap og administrasjon som er i daglig drift i kommuner, institusjoner og foretak. Noen av disse løsningene tar vi sikte på å gjøre bli kommersielt tilgjengelige i slutten av 2014. Du vil etterhvert finne informasjon om disse under Produkter.

Utvikling databaser

IT Fabrikken har omfattende kompetanse med henblikk på utvikling samt drift av databaser og servere som Microsoft SQL, Oracle og MySQL. I tillegg til å designe databaser i tandem med utviklere utfører vi også systemtekniske analyser av eksisterende databaseløsninger for våre kunder, samt forestår planlegging og design.