Anti-Executable Enterprise - Produktinformasjon

Faronics Anti-Executable tilbyr den ultimate beskyttelse mot sofistikerte trusler som "zero day" angrep, muterende malware og avanserte, vedvarende trusler. Applikasjonskontroll gir trygghet langt over antivirus nivå. Ved å sørge for at bare godkjente programmer får lov til å kjøre holder man maskinene fri for infeksjoner.

Beskytt din organisasjon mot uautoriserte programmer og reduser antall supporthenvendelser. Glem de tradisjonelle utfordringene med å sette opp kompliserte lister over godkjente applikasjoner! Med Faronics Core, en gratis administrasjonpakke (dersom kjøp av Enterprise lisenser), kan du installere og administrere applikasjonskontroll effektivt med noen få museklikk.

Anti-Executable kommer med flere smarte funksjoner som hjelper deg å spare tid. Du kan for eksempel lage beskyttelsesnivåer ved hjelp av eksisterende Active Directory innstillinger, objekter og elementer. En automatisk skanning ved installasjon definerer en applikasjons-kontrolliste for deg. og lager tilpassede brukergrupper slik at du kan balansere ulike brukerbehov med proaktiv sikkerhet.

Å administrere oppdateringer er enkelt med en "set it and forget it" tilnærming! Fire nivåer av publiseringskontroll tillater oppdateringer fra klarerte leverandører som eksempelvis Microsoft. Du kan også gå mer detaljert til verkog spesifisere nøyaktig hvilken programvareversjonen som er i bruk. Med Anti-Executable kan du slutte å bekymre seg om regler, dette programmet har hva du trenger. Ettersom du kontrollerer programvare installert på maskinene i nettet kan du slutte å bekymre deg om uanmeldte audits, eller enda verre, bøter for bruker av ikke-lisensiert programvare.

Last ned en 30 dagers evalueringskopi

Fleksibel kontroll er enkelt med den innebygde Trusted Publisher funksjonen. Nå kan du administrere alle oppdateringene fra en bestemt utgiver som eksempelvis Microsoft, med ett museklikk. Fire nivåer av kontroll gir deg mulighet til å zoome ned på detaljer og angi benyttet programvareversjon for din bedrift. Løsningen kommer også med mappenivå-kontroll, og muligheter for å sette begrensninger på bruk av USB porter såvel som CD-stasjoner. Samt mulighet til å opprette flere policies for ulike avdelinger eller brukergrupper.

Automatisering gjør det meget enkelt å komme igang! Du kan utnytte eksisterende Active Directory innstillinger for å lage de rette beskyttelsesnivåene for en definert gruppe brukerne. Når programmet er installert, søker det automatisk og fyller ut en kontrolliste for deg. Når applikasjonen er klar til bruk vil en Trusted Publisher funksjon hjelpoe deg å administrere oppdateringer automatisk fra programvareprodusenter du stoler på.

Undersøk en fil ved å sjekke den mot en IdentiFile ™ database. Det å ta beslutninger om hvilke filer som tillater er en rutine men også et dilemma for IT folk. Å gjette kan kan føre til alle slags problemer. Neste gang du må stille spørsmål ved troverdigheten til et bestemt program er bare slå det opp i den elektroniske databasen. Med millioner av "hashes" lagret er basen en omfattende kilde som gjør det mulig å være ajour med viktig informasjon for organisasjonens sikkerhet. Dersom filen ikke er lagt inn ennå kan rapportere den inn og bidra til at andre også opprettholder høyest mulig grad av sikkerhet.

Sentral styring med Faronics Core Console lar deg distribuere, konfigurere og styre med letthet. Du kan legge til eller fjerne filer på et øyeblikk og bruke legge dem til relevante PCer på noen få klikk. I konsollen finnes rapportfunksjoner som gjør det mulig for deg å kontrollere at ting fungerer som det skal. Disse rapportene avslører også hvilke programmer som prøver å få tilgang til nettverket oftest, og hvilke maskiner som har høyest antall overtredelser.

Faronics Anti-Executable kan installeres på følgende typer operativsystem

  • 32 bit versjon av Windows XP SP3*
  • 64 bit versjoner av Windows XP SP2*
  • 32 and 64 bit versjoner av Windows Server 2003
  • Windows Server 2008*.
  • Windows Vista, og Windows 7*.
  • Faronics Core systemkrav finner du her. Maskinvarekrav er de samme som kreves for å kjøre det aktuelle operativsystemet.

* Anti-Executable Enterprise og Standard versjon

Anti-executable er tilgjengelig i standardutgave såvel som for enterprise nettverks-installasjoner. Du finner informasjon om alternative versjoner i toppmenyen eller ved å velge på denne siden.

Web Dashbordet er helt gratis og gir stor tilleggsverdi for Anti-Executable Enterprise ved å visualisere applikasjonskontroll og i tillegg vise håndhevelses-informasjon vedrørende sikkerhetsbrudd fra hele organisasjonen, i en nettleser!

Ved å gjøre denne informasjonen sentralt tilgjengelig, trenger ikke IT-teknikere lenger å gi brukere som skal ha informasjon dedikert tilgang til IT-systemer for å gi disse rettigheter til å generere rapporter på bestilling. Anti-Executable dashbordet har tilpassede widgets som gir verdifull innsikt i ulike aspekter av programmet kontroll.

Informasjon som de siste overtredelser, hvilke programmer om er blokkert mest, maskiner med flest overtredelser, statistikk og diagrammer kan nå sees på en enkelt side. Hver widget kan klikkes på for å åpne en detaljert rapport som kan skrives ut eller eksporteres til Excel, tekst og andre formater.

Last ned Anti Executable Dashboard herfra!

Detaljerte instruksjoner om hvordan du installerer og bruker dashbordet kan du finne i denne manualen.