Raskere og mer effektiv beskyttelse
Ballston Spa Central School District slet med å holde kontroll på infiserte maskiner. De trengte en mer effektiv anti-virus løsning som ikke gikk utover nettverk eller maskinytelse, en løsning som kunne levere oppdateringer uten forsinkelser. Takket være Faronics Anti-Virus kunne de enkelt administrere oppdateringer til "frosne maskiner", pluss raskere og mer effektivt beskytte mot malware. 
Les den fullstendige rapporten» (engelsk)

Reduserte IT support med 90%
IT-avdelingen ved Glenpool Public Schools ble frustrert av utallige overtidstimer brukt på å gjenoppbygge infiserte maskiner, for ikke å snakke om personalmessige produktivitetstap. De ble overveldet av avansert malware, uønsket programvare og systemmessige ytelsesproblemer som fulgte i kjølvannet av problemene. Etter å ha installert Faronics Anti-Virus og Faronics Deep Freeze så man 90 % reduksjon antall IT supporthenvendelser! 
Les den fullstendige rapporten» (engelsk)

Mer sikkerhet, tilgjengelighet oppetid
Med over 4000 maskiner ble IT -administratorer på Augusta County Public Schools plaget av malware infeksjoner. De brukte 60% av arbeidstiden i løpet av en uke på feilsøking og resnsing av infiserte PCer. Uskyldige brukere som ved et uhell klikket på farlige malware linker ble infisert av blant annet Conficker-ormen. De brukte en lagdelt tilnærming med Faronics Anti-Virus, Anti-Executable og Deep Freeze for etablere den ultimate beskyttelse. 
Les den fullstendige rapporten» (engelsk)