Faronics Core er et verktøy for IT folk eller systemansvarlige, som gjør det enkelt å sentralstyre alle maskiner i ett eller flere nett. Core er utstyrt med Enterprise-nivå distribusjons- og administrasjonsfunksjoner som kan tilpasses envher organisasjon, og spare deg for både tid og penger!

Core er gratis for alle som kjøper andre Faronics Enterprise produkter!

Envher som tar i bruk Core setter fort pris på å kunne utføre diverse oppgaver i ett og samme grensesnitt. Informasjon om arbeidsstasjoner som online status, operativsystem osv er lett synlig fra Core Console. Man kan opprette egendefinerte arbeidsgrupper og organisere arbeidsstasjoner som man vil. Core kan være vert for mange produkter og tjenester samtidig, og slik hjelpe deg å realisere verdien av programvareinvesteringer raskere.

Med Core kan du distribuere software med noen få museklikk. Eller du kan planlegge distribusjon frem i tid. Du kan også opprette egendefinerte policies og konfigurere Faronics produkter nøyaktig slik du vil. Alle policies er gjenbrukbare, noe fører til konfigurering av nye maskiner. Core gjør det enkelt å installere og konfigurere Faronics såvel som tredjeparts produkter, oppdatere Windows og benytte dine egne konfigurasjonsskript.

Core tilbyr uvurderlig innsikt med sine rapporteringmuligheter. Du kan kjøre detaljerte rapporter på en arbeidsstasjon, en gruppe av arbeidsstasjoner eller til og med globalt på tvers av flere Core servere. Rapporter kan enkelt publiseres på nett eller eksporteres til regneark. Det finnes et stort utvalg av standard rapporter laget for å gi deg en full-skal oversikt over dine arbeidsstasjoner .