Anti-Executable Standard funksjoner

Automatisk skanning hjelper deg med å komme i gang raskere. Umiddelbart etter installasjonen skannes datamaskinen og en kontrollisten fylles ut automatisk. Dette sparer mye tid i forbindelse med oppsett. Når ferdig kan du se gjennom filene for å sikre datamaskinen din er ren før du aktiverer beskyttelse.

Administrere oppdateringer lett med Trusted Publisher funksjonen. Du kan velge en bestemt applikasjon som din antivirus løsning, til å være fritatt. Dette betyr at når programvareoppdateringer lastes ned vil de ikke bli blokkert men istedet få lov til å kjøre automatisk.

Les rapportene for å se Anti-Executable i aksjon. Den innebygde rapporteringsfunksjonen lar deg se hvilke programmer som har forsøkt å kjøre på maskinen din. Denne innsikten kan hjelpe deg å forstå mer om datakriminalitet og gi deg ledetråder om hvor truslene gjemmer seg. Du vil nokså snart se verdien av denne investeringen!

Undersøke en fil/et program ved å sjekke den mot IdentiFile database. Dersom det er tvil om troverdigheten til et bestemt program er det bare å slå navnet opp i databasen. Med millioner av registreringer lagret er denne en stor kilde til oppdatert informasjon som kan bidra til å trygge dine data. Og dersom den aktuelle filen ikke er lagt inn kan du selv registrere informasjon og slik hjelpe andre.