Servere er idag selve den digitale ryggraden i de fleste organisasjoner og selskaper. Nettverket er avhengig av dem for å lagre kritiske data og muliggjøre deling for organisasjonen. Hvis en server er kompromittert kan det i ytterste konsekvens forårsake store driftsforstyrrelser, ikke minst for organisasjonens nettverk.

Beskytt nettverket ditt ved å beskytte dine servere med Faronics Anti-Executable, et enkelt program og kontrollfunksjon!

Ved å kun tillate godkjente programmer å kjøre på serveren din holder Anti-Executable malware borte. Alle uautoriserte filer, enten uønskede, ukjente eller ondsinnede, blir derved rett og slett ikke lov å bruke. Anti-Executable er lett å installere og bruker svært lite minne. Ved installasjon søker den automatisk etter filer og applikasjoner og deretter fyller ut kontrollisten. Å administrere kontrollisten er enkelt og oppdateringer kan gjøres på sparket.

Med Anti-Executable installert kan du være trygg på nettverket ditt er beskyttet hele tiden. Ingen flere søvnløse netter eller nødstelefonsamtaler klokken 3-4 om natten! Ingen flere bekymringer om tap av data fra sofistikerte malware programmer som angriper dine servere. Med Faronics Anti-Executable kan du slappe bedre av med høyere grad av sikkerhet som gir fred i sinn.

Last ned en 30 dagers evalueringskopi (Standard versjon)
Last ned en 30 dagers evalueringskopi (Enterprise versjon)